Ontwikkelen

Ontwikkelen doe je samen, dat is waar Meesters in ontwikkeling in gelooft en voor staat. Alleen heb je voor ontwikkeling niet altijd training of coaching nodig – of heb je daar even geen zin in. Dan heb je juist behoefte aan een praatpaal of een luistervink. Of onderneem je iets nieuws zonder vooropgezet doel. Daar komen wellicht nieuwe ideeën, inzichten en impulsen uit voort, die je weer een stap verder brengen in het realiseren van jouw wensen en idealen.
Ook dat is ontwikkelen en daar wil ik met Meesters in ontwikkeling aan bijdragen. Geen schema’s, geen plannen, geen programma. Nabijheid ervaren, vertrouwen en verbinden om zo moed te ontsluiten om nieuwe uitdagingen aan te gaan – zonder oordeel, zonder verwachting, en mét betrokkenheid en oprechte interesse.

Vrijblijvend ontwikkelen met Meesters in ontwikkeling staat open voor iedereen die in een veilige en prikkelende omgeving ideeën en inzichten wil uitwisselen en daarmee wil experimenteren en oefenen. Je kunt denken aan young professionals, leidinggevenden, bestuurders van verenigingen en stichtingen. En ook collega-professionals, trainers, coaches en andere ondernemers die zichzelf en elkaar weer verder willen brengen.
Dus ont-wikkel je eens, rol je uit en kom zo tot nieuwe inzichten!

Meer weten of meedoen? Neem contact met mij op.